Informatiebijeenkomst: Wat is digitaal geld?

Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert
30 - Mar - 2022 - 19:30 - 30 - Mar - 2022 - 22:00

Steeds vaker wordt er gesproken over digitale munteenheden, maar volgens De Nederlandsche Bank weet een groot deel van de Nederlanders niet wat digitaal geld precies is. Heb jij al eens van de termen Bitcoin, BlockChain en Crypto gehoord? Wil je hier meer over weten? Bezoek dan de informatiebijeenkomst bij Bibliocenter Weert op 30 maart 2022 om 19.30 uur.

Na een korte introductie over de geschiedenis van geld wordt de introductie en hedendaagse ontwikkeling van het digitale geld besproken. Een groot aantal algemene vragen komt hierbij aan de orde zoals: wat is digitaal geld en wat kan je ermee? Welke ontwikkelingen zijn er momenteel? Wat is BlockChain, Bitcoin en Crypto? Hoe zou je daar zelf mee kunnen starten en welke uitdagingen en gevaren zijn er? 

Frits Gubbels

De avond wordt verzorgd door Frits Gubbels. Hij beschikt over ruim 30 jaar ervaring op het gebied van ICT, als docent en als schrijver van diverse boeken. Hij is de laatste jaren ook actief op het gebied van digitaal geld en crypto, onder meer als investeerder. 

 

Deelnemen?

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via www.bibliocenter.nl/digitaal-geld. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden 7,50 euro en voor niet-leden 10 euro.