Verhalen

Hoi, Ik ben Emma Keuven 11 jaar, YouTuber en Vlogger.

Wat is het verschil?

Een Youtuber, maakt van te voren een plan, schrijft een script en bewerkt zijn filmpjes tot het gewenste resultaat.
Een Vlogger, filmt zijn dagelijks leven of bepaalde dagen, zonder script, gewoon zoals het is.

Toen ik 7 jaar was wilde ik al graag zelf filmpjes op YouTube zetten en deed vaak reclamespotjes na voor de spiegel en was ook al eens toevallig bij SBS6 in een uitzending geweest.
Na lang zeuren mocht het eindelijk, maar mijn moeder wilde wel dat het "goed" zou gaan op het Internet en dat ik niet zo maar iets op YouTube zou zetten. Daarom heeft zij vanaf het begin af aan alles samen met mij gedaan.

Sinds 14 augustus 2014 heb ik mijn YouTube kanaal: Emma Keuven. Waar ik iedere zondag om 07.00 uur een filmpje op post. Ik heb nog geen enkele zondag gemist.
Sinds 1 juni 2017  ben ik ik ook begonnen met het maken van week-vlogs en iedere dag film ik wat ik meemaak en dit post ik 1x in de week op woensdagochtend.
 

Hoe het kan dat mijn kanaal zo groeit?

Dat heeft met de onderwerpen te maken die ik opneem en de juiste "tags" en zoekwoorden gebruik. Kwalitatief goeie opnames maken en aandacht besteden aan de thumbnails.  Ook filmpjes op andere social media platforms posten helpt om te groeien.
 

Wat vlog ik dan?

Wat zijn mijn onderwerpen in mijn wekelijkse filmpjes? Meestal, echte meisjes filmpjes over make-up, kleding en dingen die meisjes van mijn leeftijd leuk vinden.
Ook neem ik filmpjes op waarin ik dingen film die niet altijd besproken worden, zoals: het hebben van luizen, gepest worden en haat reacties via social media  maar ook ongesteld worden en dingetjes waar wij meisjes mee zitten. 
De ene x bespreek ik dit op een serieuze manier, maar het liefste verpak ik mijn filmpjes in sketch video's.
Ik speel graag toneel en met het spelen van typetjes kan ik mijn ei helemaal kwijt.

Na de zomervakantie bekijk ik of het haalbaar blijft om hier mee door te gaan dit i.v.m met school.
Na de zomervakantie ga ik in Weert naar de middelbare school.
 

Filmen met de Gouverneur? 

Mijn moeder zag dat hij deze zomer jongeren zocht tussen de 12 en 18 jaar. Zijn bereik is niet zo groot onder deze leeftijd en mijn bereik wel. Omdat ik het super vind dat hij ook in "onze" mening geïnteresseerd is dacht ik: "ik ga hem helpen"
Samen met mijn moeder hebben we een filmpje bedacht dat "leuk" kon zijn voor die doelgroep.
Het video-idee heeft mijn moeder naar "Tips4Theo" gestuurd  en ze vonden het kei-leuk  en dus zijn toen de afspraken gemaakt.
 

Chantal Janzen of bejaardenhuis

Later wil ik mensen gaan entertainen.  Dit kan op een groot podium in een theater, Chantal Janzen is mijn voorbeeld, maar als dat niet lukt kan het ook goed zijn dat ik bijvoorbeeld in een bejaardenhuis mensen ga blij maken door te entertainen.
 

Mama manager

Gelukkig hoef ik niet alles alleen te doen, mijn moeder is mijn mamager. Zij verzint samen met mij de filmpjes, edit ze ook en zorgt voor een gedeelte van mijn social media. Want als je YouTuber bent moet je niet alleen actief zijn op YouTube maar ook op Instagram en Facebook en Snapchat.
Wil je graag eens kennis maken met mij via de vlogs of YouTube? Kijk maar eens naar de onderstaande links.

https://www.youtube.com/user/emmakeuven

https://www.instagram.com/emmakeuven/

https://www.facebook.com/EmmaKeuven1/


Groetjes, Emma en Angelique Keuven